Szerkesztőség

Drs. Prém Alexandra

26 éves, okleveles református teológus-lelkész vagyok, jelenleg a Debreceni Református Hittudományi Egyetem Missziológia Tanszékének  doktorandusza. Kutatási témám a posztmodern kor szekuláris embere egyház- és istenképének vizsgálata. Nem vallásos családban nőttem fel, és a mai napig szeretek nem vallásos emberekkel beszélgetni, hogy ők mit gondolnak Istenről és egyházról. Meg úgy általában szeretek beszélgetni az emberekkel, és szeretem ha kérdeznek.

Dr. Mikó Ádám

29 éves jogász vagyok, munkám során tapasztalatokat szereztem a közigazgatásban és a jogsegély szolgálatok működésében is. Korábban blogoltam, azonban fontosnak tartom a csapatmunkát, ezért csatlakoztam ehhez a kezdeményezéshez. Ügyvédbojtárként nehéz emberi történetekkel találkoztam, ez érlelte a gondolkodásomat. Érdekelnek a társadalmi kérdések, jogi esettanulmányok, politikai témák, de a számítógépes játékok és technikai vívmányok világa sem áll távol tőlem, ezért is lettem én a refem social media felelőse. Az egyházzal nem ápolok szoros kapcsolatot, de reformátusnak vagyok keresztelve.

Sisa Nóra

27 éves védőnő vagyok, képesítésemet Szegeden szereztem. Pár éve dolgozom az egészségügyben, munkám során tapasztalatot szereztem orvosi asszisztensként és anyatejgyűjtő állomáson védőnőként. Jelenleg a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán végzem a mesterképzést. Elsősorban az egészségügyi és pszichológiai témák érdekelnek. Katolikusnak kereszteltek, bérmáltam is, de jelenleg nem járok templomba, mert negatív tapasztalataim voltak.

elérhetőség: refem.szerk@gmail.com

Szerzőket keresünk: Szívesen vesszük olyan személyek jelentkezését, akik szeretnek írni, jól írnak, és tudnak azonosulni a blog szellemiségével, célkitűzésével. Bármelyik rovatba lehet írni, szépirodalmi alkotást, könyvismertetőt, filmkritikát, színházi műsor bemutatását, tudományos témába közérthetően, pszichológia, egészségügy, szociológia, jog stb. témákban. Akiket érdekel a lehetőség azok egy rövid bemutatkozó email-ben küldjék el önéletrajzukat és egy írásukat a refem.szerk@gmail.com címre, a tárgyba írják be: vendégszerző.