1. RIOT

Kedves Olvasóm!

Elértük az 50 facebook követő számot. Ugyan más oldalakhoz képest ez kicsi szám, de nekünk nagy dolog, megbecsüljük olvasóinkat. Ezért megvalósítunk egy olvasói ötletet, amiből szeretnénk hagyományt teremteni.

Megrendezésre kerül az 1. Refem Író-Olvasó Találkozó (RIOT)

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy közös beszélgetésre, vacsorára december 7-én 18:30-ra a Vásáry István utcába (5. házszám, 15. csengő). Zsíros kenyér lesz lilahagymával, forró csokival és kandalló tűzzel.

Kérjük, hogy vagy a facebook eseményen, vagy e-mailben jelezzetek részvételi szándékotokról.

Téma: Posztmodern misszió

Hogyan lehet beszélni kereső vagy világi embereknek Istenről, hitről a 21. században? Hogyan tudjuk ma képviselni a keresztyén értékrendet a társadalomban? Emellett terítékre kerül maga a Refem, epekedve várjuk a visszajelzéseket, pozitívat és építő kritikát egyaránt.

Kiemelt meghívott vendég: Meghívtunk templomba nem járó embereket is, hogy képviseljék közöttünk a társadalmat, a világot, vagyis az evangélium címzettjeit. Kérek mindenkit, hogy a világi vendégeket szeretettel fogadják, és ne akarják “megtéríteni”. Most ők fognak segíteni nekünk, és forduljunk feléjük tisztelettel.

ÜDV: Alexandra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.